Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iguodala van terena na neodređeno vrijeme

Krilo Warriorsa Andre Iguodala će zbog ozljede tetive biti van terena na neodređeno vrijeme. Iguodala se ozlijedio u porazu protiv Los Angeles Lakersa prije dva dana te nije nastupio niti u sinoćnjem porazu od Blazersa.

“Shvatit ćemo ozljedu ozbiljno. Siguran sam da ću se brzo vratiti na teren. Moje tijelo je do sada bilo dobro prema meni. Vratit ću se prije nego što to bilo tko očekuje”, rekao je Iguodala.

Ozljeda se dogodila pri kraju treće četvrtine. Iguodala se prilikom povratka u obranu uhvatio za tetivu lijeve noge. Mark Jackson je uveo Kenta Bazemorea dok je ozlijeđeni Iguodala odšepao u svlačionicu. “Znao sam da je nešto. Inače bol sama prođe, ali ovaj put sam znao da je riječ o ozbiljnijoj ozljedi”, rekao je Iggy koji ove sezone bilježi 12,9 poena,4,2 skoka i 6,3 asistencija po utakmici.

Warriorsi imaju velikih problema s ozljedama. Na spisku ozlijeđenih nalaze se još Toney Douglas, Jermaine O’Neal i Ognjen Kuzmić dok Festus Ezeli, koji se oporavlja od operacije desnog koljena, još nije nastupio ove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE