Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ike Diogu novi igraè Clippersa

Ekipa Los Angeles Clippersa od srijede je jaèa za novo potpisanoga Ike Diogua. Njegov dolazak trebao bi ojaèati centarsku liniju Clippersa koja je oslabljena zbog ozljeda.

Ike Diogu je potpisao ugovor nekoliko sati prije utakmice Clippersa protiv Rocketsa u Los Angelesu, no ipak je veæ sinoæ upisao prve minute na parketu ove sezone. U 17 minuta imao je uèinak od 8 koševa i 3 skoka uz šut iz igre 4-7.

Bivši 9. izbor drafta 2005. godine upotpuniti æe novu ekipu usljed ozljeda Chrisa Kamana, Craiga Smitha i Briana Cooka. Kaman je izvan parketa na mjesec dana zbog ozljede lijevog gležnja, dok je Smith u utorak ozljedio leða te æe pauzirati dva tjedna.

Diogu je u predsezoni bio u trening kampu Detroit Pistonsa, ali je neposredno prije poèetka sezone otpušten zbog viška igraèa u rosteru. Prošle sezone imao je ugovor sa New Orleansom meðutim zbog ozljede lijevoga koljena nije odigrao niti minute za njih. Posljednji puta Diogu je u NBA igrao u sezoni 2008/2009 kada je upisao ukupno 29 utakmica u dresu Sacramenta i Portlanda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE