Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ilgauskas potpisao ugovor

Kao što je bilo oèekivano, Zydrunas Ilgauskas je potpisao ugovor sa Cleveland Cavaliersima, izjavio je glavni menadžer momèadi Danny Ferry. Prema pravilima momèadi i lige, detalji ugovora nisu objavljeni.

Ilgauskas je ove sezone odigrao 53 utakmice za Cavalierse te je ostvario prosjeke od 7.5 poena (45% uspješnosti), 5.3 skoka i 0.8 blokada za 20.5 minuta igre po utakmici. U zamjeni koja je u Cleveland dovela Antawna Jamisona i Sebastiana Tlefaira je završio u Washingtonu, ali za Wizardse nije odigrao nijednu utakmicu.

“Cijela organizacija Cleveland Cavaliersa je oduševljena što se Zydrunas vraæa kuæi kako bi nam pomogao u doigravanju, a nadamo se i nakon toga. Bez njega ovdje kao da nešto nije bilo u redu. Kada bi postojalo mjerilo onoga èemu franšiza teži imati u svojim èlanovima na terenu ili izvan njega, to mjerilo bi bio Zydrunas Ilgauskas. Zato Cavaliersima, gradu Clevelandu i cijeloj državi Ohio toliko znaèi što se “Z” vratio,” izjavio je veèinski vlasnik Cavaliersa Dan Gilbert.

“Prilika da vratimo Zydrunasa natrag u Cavalierse je vrlo posebna stvar za franšizu i naše navijaèe. Jako smo sretni što Z želi biti ovdje. Takoðer smo sretni zbog njegove žene Jennifer i njegove djece, uzbuðeni smo što æemo ga sutra vidjeti na parketu sa njegovim suigraèima,” rekao je Danny Ferry.

Latest Posts

NE PROPUSTITE