Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Indiana na domaćem terenu pokušava doći do prednosti

Serija finala Istoka seli se u Indianapolis. Domaćini u iduće dvije utakmice, Pacersi, obavili su odličan posao u prve dvije utakmice u Miamiju, uspjeli su dohvatiti jednu pobjedu protiv branitelja naslova i na domaćem parketu pokušat će doći i do prednosti.

Indiana Pacers – Miami Heat (1-1) 02.30

Ova serija je jedna od najzanimljivijih u ovogodišnjem doigravanju. Svi vide Miami kao favorita, ali Indiana je u prve dvije utakmice serije pokazala da ima štošta za reći i pokazati te da imaju šanse za prolazak u veliko finale lige. Nakon pobjede Miamija u prvoj utakmici 103:102 nakon produžetka, Indiana je slavila u drugom susretu rezultatom 97:93. I ova je utakmica bila neizvjesna sve do samoga kraja, a presudile su dvije izgubljene lopte LeBrona Jamesa u posljednjoj minuti susreta. U prvoj utakmici James je zabio za pobjedu, ali u drugoj nije uspio u tome. Završio je James s 36 poena i 8 skokova, ali izostala je prava pomoć suigrača. Chris Bosh ubacio je 17 poena, Dwyane Wade 14, dok je ostatak epike postigao po 7 poena ili manje. S druge strane, svi starteri Pacersa postigli su 10 ili više poena, a prednjačio je Roy Hibbert s 29 poena i 10 skokova, a ponovno je sjajnu utakmicu na oba kraja parketa odigrao Paul George s 22 poena i 6 asistencija. Svakako treba istaknuti i da je nakon loše prve utakmice, vrlo dobro odigrao George Hill koji je ubacio 18 poena. Klupa im je postigla tek 5 poena ukupno, a nadaju se da će na domaćem parketu uspjeti dobiti više produktivnosti od “rezervnih” igrača, što je često i slučaj. Miami pak treba pronaći raspoloženu osobu izvan “velike trojke”, a to se prvenstveno odnosi na šut za tri poena, kojeg, istina, Pacersi vrlo dobro brane i ne dopuštaju puno otvorenih šuteva.

Očekujemo još jednu vrlo uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu, a prednost dajemo Indiani koja je pokazala da može ravnopravno parirati Miamiju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE