Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Indiana Pacersi u krizi, Hibbert: “Igramo užasno”

Indiana Pacersi izgubili su tri uzastopne utakmice, a posljednja u Texasu protiv Houston Rocketsa u kojoj su pometeni s 26 razlike možda je znak da je vrijeme za uzbunu. Iako su nakon All-Star pauze na omjeru od šest pobjeda i četiri poraza, teško je reći da Pacersi pružaju dobre igre. Većina pobjeda došla je protiv momčadi poput Bucksa, Celticsa, Jazza i Lakersa, a čak i u nekima od njih nisu tako glatko stigli do pozitivnih rezultata.

Nakon posljednjeg poraza oglasio se centar Roy Hibbert koji je izjavio da pokušavaju pružati bolje igre: “Pokušavamo poboljšati našu igru. Od All-Star pauze ne igramo najbolju košarku, zapravo igramo užasno.”

Trener Frank Vogel također je dao svoje mišljenje, te nije previše zabrinut i smatra da je to sve prirodni tijek regularne sezone: “Svaka momčad u kojoj sam bio imala je ovakav period kroz koji mi trenutno prolazimo. Otkad sam u Indiani ovakve smo stvari rješavali radom i trudom i siguran sam da ćemo i sada to uspjeti. Trenutno je loše i nije zabavno, ali dobra smo momčad i vratit ćemo se na staro.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE