Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Indiana pobijedila Denver u Tajvanu, Utah se poigrao s Realom

Charlotte Bobcats – New Orleans Hornets 108-101
Košarkaši Charlotte Bobcatsa napokon su došli do pobjede u utakmici NBA predsezone pod vodstvom Larryja Browna. Serija od devet uzastopnih poraza (raèunajuæi i prošlu sezonu) prekinuta je u susretu protiv New Orleans Hornetsa.

Svladali su Bobcatsi suparnièku momèad 108-101, no pobjeda je itekako bila dovedena pod znak pitanja nakon što se istopila prednost od 21 poena iz druge èetvrtine.

Slavlje je u konaènici ipak isforsirano serijom 10-3, a više od ostalih su tijekom susreta pokazali D.J. Augustin sa 22 poena, te Stephen Graham sa 15 postignutih koševa.

Zamjenski suci u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta ponovno su bili nadahnuti za sviranje. Dosudili su 77 prekršaja iz èega su igraèi izveli èak 95 slobodnih bacanja, najviše Augustin, 16 od 18.

Chris Paul je za Hornetse postigao 24 poena uz šest asistencija.

Real Madrid – Utah Jazz 87-109

Madridski ljubitelji košarke su imali prilike u èetvrtak vidjeti na djelu jednu od NBA momèadi (Utah Jazz), koja je oèitala pravu lekciju njihovim miljenicima.

Obje momèadi se pripremaju za poèetak sezone, a da postoji razlika izmeðu NBA svijeta i Europe, pokazala je i Utah, momèad koja nije u uskom vrhu tamošnje lige, a pobijedila je ojaèani Real za novu sezonu sa 109-87.

Real je uspio održavati kontakt s Williamsom, Boozerom i društvom tek u prvoj èetvrtini, koju su gosti iz Salt Lake Cityja dobili 23-21. Sve nakon toga je bila dominacija Utaha, a NBA sastav je tijekom treæe èetvrtine vodio i sa 30 poena razlike.

Paul Millsap je sa 20 poena predvodio pobjednike, dok je Louis Bullock sa 18 poena bio najbolji u domaæim redovima.

Indiana Pacers – Denver Nuggets 126-104
Košarkaši Indiana Pacersa i Denver Nuggetsa su, u promidžbi NBA lige, posjetili Tajvan, te su u Taipeiju odigrali pripremni ogled uoèi nove sezone.

Pred èak 13.599 gledatelja pobjedu je upisala Indiana od 126-104, nakon èega je njihov trener Jim O’Brein zanimljivo zakljuèio:

“Tek smo na 35 posto snage za novu sezonu.”

Pitanje je što bi bilo da su barem na 50 posto, jer su ovakvi pobijedili s plusom od 22 poena momèad koja je prošle sezone igrala finale Zapadne konferencije (od Denvera su bolji bili LA Lakersi), a tijekom posljednje èetvrtine je Indiana imala vodstvo 98-74.

Po 20 poena su u pobjednièkoj momèadi ubacili Troy Murphy, Brandon Rush i Roy Hibbert (na slici). Isto tako, Indiana je pogodila èak 14 od 25 šuteva za tri poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE