Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Indiana pobijedila Netse, Jonesu rekord sezone

Košarkaši Indiana Pacersa prekinuli su niz od šest uzastopnih poraza pobijedivši igraèe New Jersey Netsa rezultatom 86:105.

Indiana je pod vodstvom novog trenera Franka Vogela bez veæih poteškoæa slavila na gostujuæem parketu u New Jerseyju.

Domaæi košarkaši su držali prikljuèak sa Indianom sve do kraja prve èetvrtine kada je dvojac Pacersa Roy Hibbert i Mike Dunleavy donio svojoj momèadi osjetniju prednost koju su zadržali do posljednjeg suèevog zvižduka.

Spomenutim igraèima pridodao se i Dahntay Jones koji je sa rekordom sezone od 18 poena bio (po)najbolji pojedinac na utakmici. Darren Collinson je pridodao 10 poena, dok je neraspoloženi Danny Granger ubacio 11 poena, ali šutiravši samo 4-13 iz igre.

Kod poražene momèadi su samo trojica igraèa zabilježili dvoznamenkasti uèinak poena. Lopez i Harris su ubacili po 13 poena, dok je Morrow dodao 11 koševa. Dodajmo i to kako za domaæe još uvijek nije nastupio ozlijeðeni Jordan Farmer èiji se povratak oèekuje sljedeæi tjedan.

Za kraj dodajmo kako su Pacersi ovom utakmicom upisali 21. pobjedu u 48 odigranih susreta, dok su Netsi zabilježili veæ 37. poraz u 52 susreta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE