Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Intervju: Karl Anthony-Towns

Definitivno jedan od lidera, ako ne i lider u utrci za rookieja godine, Karl-Anthony Towns, pokazuje svoj raskošan talenat iz utakmice u utakmicu. S prosjecima od 16,5 poena, 9,9 skokova 1,5 asistencija, 1,8 blokova šutirajući 54% iz igre te fantastičnih 84.7 % s linije slobodnih bacanja, definitivno je igrač s možda i najvećim potencijalom u mladoj ekipi Minnesote.

Pored talenta u košarci, on posjeduje i talenat u gamingu. S kolegom Andrewom Wigginsom, bio je domaćin live streaminga najnovije mape za Call of Duty Black Ops III u ponedjeljak navečer.

Nakon toga, magazin SLAM je napravio intervju s Townsom koji Vam mi prenosimo u cijelosti.

SLAM: Što ste Vi i Andrew radili u Los Angelesu?

KAT: Igrali smo novi DLC za Call of Duty Black Ops III, The Awakening. Izlazi sutra (2. veljače). Bit će to odličan DLC posebno za franšizu. Tim je uradio odličan posao dajući vam mape koje su strava i korištenje komponenti koje su ubacili u ovogodišnju igru sa mnogo tečnijim trčanjem po zidovima i sposobnosti da imate nešto zvano „specialist“. To čini igru vrlo zabavnom kad dodate sve druge stvari.

SLAM: Da li ste veliki gamer?

KAT: Volim video igre, to je nešto što mi „raznese mozak“. Mislim da je raspoloženje u koje vas stave igre fantastično, kao i efekt koji imaju na vas.

SLAM: Da li ste igrali Call of Duty kada ste bili mlađi?

KAT: Da, igrao sam Call of Duty otkako je izašao. Blagoslovljen sam da znam za igru i njenu historiju.

SLAM: Kako izgleda Vaš stil igranja?

KAT: Definitivno sam poput Ramba. Ulijećem u žarište borbe s pištoljima te tražim način da ubijem svakoga.

SLAM: Tko je bolji gejmer, Vi ili Andrew?

KAT: Ja ću uvijek reći da sam ja. Andrew misli da je to on. Ali ja mislim da, da postoji kruna da se preda, mislim da bih je ja nosio.

SLAM: Da li se dvojici profesionalnih gamera (TypicalGamer i HikeTheGamer), koji su bili s vama večeras, dopada igra?

KAT: Obožavaju je. Mislim da su bili više iznenađeni sa skillom mene i Andrewa u igri. Bilo je strava. DLC je nevjerojatan, mape su odlične a tereni fantastični. Razlika između velike mape, u Gauntletu, i male mape, u Skyrisersu, će biti nevjerojatna.

SLAM: Da li se Vi i Vaš tim sastajete da igrate igre?

KAT: Da, ponekad. Imamo dosta gamera u našem timu također, to nam daje šansu da se stvarno povežemo i stvorimo to jedinstvo koje pravi šampionski tim.

SLAM: Birajući između pripreme za utakmicu, skautiranja ili brige o Vašem tijelu, što Vas je najviše iznenadilo u NBA?

KAT: Najveća stvar za bilo kojeg NBA atletu, bilo kojeg atletu u generalu, je mogućnost da se brine o svom tijelu na najvišem standardu. Lično, svaki dan pokušavam da se brinem o svome tijelu. Ipak mi je ovo jedino. Samo se moram pobrinuti da se brinem o njemu na najbolji način.

SLAM: Da li ste pretpostavljali da ćete postati uspješni tako brzo? Predvodite rookieje u mnoštvo različitih kategorija.

KAT: Očekivao sam to. Osjećam sam se kao da sam se malo razočarao u sebe ove godine, no to je samo zato što su moja očekivanja za mene samoga prevelika. Ulazite sa nekim ciljevima i očekivanjima i uvijek dajem sve od sebe da ostvarim te ciljeve.

SLAM: U Kentuckyju, trener Cal Vam je govorio da ne šutirate skok šuteve. Da li ste imali tako dobar osjećaj za koš i u školi ili je to nešto što ste razvijali?

KAT: O, ne, imam ga od srednje škole. U srednjoj školi sam bio šuter. Predvodio sam New Jersey u tricama jedne godine, pa sam bio jako sretan da učinim što trebam za moj tim kako bismo osvojili Nacionalno prvenstvo. Ta zadnja godina je bila za mene da budem u postu i širim teren za moje suigrače.

SLAM: Da li je šutiranje nešto o čemu ste Vi i trener Mitchell pričali? On trenutno koristi pin down sistem za Vas.

KAT: Ja samo tražim način da dodam loptu otvorenom suigraču i da pomognem svom timu te smatram da trener Mitchell misli da su neke akcije prikladnije za nas.

SLAM: Da li je KG (Kevin Garnett) ili neko drugi pričao s vama o korištenju nekog go-to poteza? Čini se kao da svaki Vaš lijevi horog vodi ka poentiranju.

KAT: Koristim većinu svojih poteza. Radio sam vrlo naporno na svim mojim potezima. Jednostavno sam sretan što imam odličnog trenera u vidu Kevina.

SLAM: Predvodite Svjetski tim u petak navečer na All-Star vikendu. Da li imate neka očekivanja?

KAT: Samo izaći tamo i pokušati pobijediti. To je za nas najveća stvar.

Latest Posts

NE PROPUSTITE