Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isaiah Thomas: “Cavsi su paničarili”

Nakon što je razmijenjen u Los Angeles Lakerse nakon samo 15 odigranih utakmica, Isaiah Thomas odlučio je prokomentirati potez Cavaliersa, koji nisu imali strpljenja s omalenim playmakerom iz Washingtona.

“Nisam mislio da će povući “okidač” tako brzo, samo 15 utakmica…Ali, opet, to je biznis. Cavsi su paničarili, a mi smo gubili – dosta. I zato mislim da su morali napraviti neki potez pod hitno.

Zbog ozljede kuka Thomas je propustio prvih 36 utakmica za ekipu iz Clevelanda te se željno isčekivao njegov povratak, no Isaiah i nije baš oduševio. Za 27 minuta na terenu u prosjeku je zabio malo ispod 15 poena uz loš postotak šuta (36% iz polja, 25% iza linije tri poena).

“Situacija u kojoj sam se nalazio bila je vrlo teška. Teško se prilagoditi momčadi usred sezone, no sada sam u novom sistemu. Novi klub, novi trener, novi suigrači. Nisam igrao skoro sedam mjeseci te zato trebam individualno napredovati. Moram se vratiti u ritam i ponovno biti onaj stari”, nastavio je 60. pick na draftu 2011. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE