Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isaiah Thomas: Neću više nikada razgovarati s Aingeom

U neočekivanom tradeu koji je uzdrmao javnost, Isaiah Thomas postao je novi igrač Cleveland Cavaliersa. Dva glavna konkurenta za naslov Istočne konferencije, Cavaliersi i Celticsi, zamijenili su svoje startne playmakere. Nitko to nije očekivao, a najmanje sam Isaiah koji je rekao da za njega taj trade nema smisla te da se to radi u NBA2K-u, a ne u pravom životu. Kada je Thomas napuštao Sacramento pa zatim i Phoenix, napuštao je te gradove s ljutnjom te obećanjem da će im se osvetiti. Ipak, Isaiah kaže da s Bostonom neće biti tako – uz jednu iznimku.

“Za Boston ću imati samo ljubav. Ali možda više nikada neću razgovarati s Dannyjem Aingeom. To se vjerojatno neće dogoditi. Razgovarat ću sa svima ostalima. Ali ono što je on napravio, znajući kroz što sam sve prošao, to se ne radi. To nije u redu. Ne kažem mu ‘j*** se’, ali svaki klub u ovoj situaciji nakon godinu ili dvije zaključi i kaže da su napravili grešku. To će i oni reći.”

Istina je da je Thomas napravio puno toga za Boston, igrao je za njih neposredno nakon smrti svoje sestre, a kako sam kaže, igrao je i ozlijeđen te zapanjio liječnički tim Celticsa.

“Nikada nisam osjetio takvu bol. Nema sumnje, trebao sam presjediti playoff. Samo sam pogoršao stvar.”

Upravo ta ozljeda jako brine Cleveland te je moguće da Thomas propusti ostatak kalendarske godine, a veliko je pitanje kako će ozljeda kuka utjecati na igrača čija se igra najviše bazira na brzini i brzim promjenama kretanja. Isaiah je zaključio da je 2017. bila najbolja godina njegove karijere, ali najgora njegovog života. U intervjuu je dodao još toga o Celticsima.

“Osjećao sam se kao da gradim nešto svoje u Bostonu i da smo bili blizu. Bili smo tako blizu! To boli. Napredovali smo od lutrijske ekipe do finala konferencije. Potpisali smo Gordona Haywarda. Bili smo na pravom putu.”

Za kraj, Thomas je dao svoje predviđanje za sezonu Celticsa.

“Boston će biti dobar. Imaju stvarno dobre igrače i sjajnog trenera. Ali potrebno je više od talenta. Izgubili su dušu i srce.”

Iz njegovih izjava jasno se da naslutiti da Isaiah nije želio napustiti Celticse te da ga je to jako pogodilo. No sve to samo govori o hladnokrvnosti generalnog menadžera Bostona, Dannyja Aingea, te potvrđuje da je u NBA-u na prvom mjestu biznis. Je li Ainge napravio pravi potez ili će žaliti za svojom odlukom, preostaje nam za vidjeti…

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE