Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isaiah Thomas nezadovoljan: Predali smo se

Boston Celticsi preksinoć su pretrpjeli šesti poraz u sezoni, drugi na domaćem terenu, od strane Golden State Warriorsa rezultatom 104-88. No, poraz i nije toliko bolan s obzirom na činjenicu da su Celticsi u trećem periodu prepustili pobjedu Warriorsima.

Naime, nakon dva perioda Warriorsi su vodili svega sedam koševa razlike, ali su serijom od 24-3 otišli na nedostižnu prednost te na kraju upisali svoju desetu pobjedu sezone. Ponajbolji igrač momčadi iz Bostona Isaiah Thomas upitan je nakon utakmice što misli o katastrofi u trećem periodu na što je on odgovorio:

„Predali smo se jednostavno. Ne samo mi igrači, nego i trener i stručno osoblje. Ne razumijem zbog čega sam na parketu proveo svega 27 minuta. Očigledno da smo dobili napade panike što nas je dotuklo te smo se prepustili.“

Ovo nije prvi puta da Thomas kritizira igre svoje momčadi ove sezone, koji su trenutno na omjeru 6-6. Prethodno je govorio o činjenici da Celticsi ne pružaju kvalitetne partije s obzirom koliko su se smatrali kvalitetnom ekipom. Prošle sezone Celticsi su se suprotstavili Warriorsima na pravi način i slavili u Oaklandu 109-106, ali ovoga puta jednostavno su se prepustili.

Očigledno je Brad Stevens odlučio odmarati svog najboljeg pojedinca u dosadašnjem djelu sezone nakon što je vidio u kom pravcu ide rezultat. Teška srca mora se priznati da su domaćini pali bez ispaljenog metka u drugom poluvremenu utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE