Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isaiah Thomas razmontirao Miami Heat, Rocketsi oslabljenim Clippersima zabili 140 poena

Sinoć je na NBA terenima odigrano deset utakmica, a samo su 76ersi uspjeli pobijediti na gostovanju. Dario Šarić odigrao je jako dobru utakmicu i upisao double-double. Fantastičnu večer imao je Isaiah Thomas koji je ubacio 52 poena u pobjedi protiv Heata. Rocketsi su se poigrali s Clippersima, a Warriorsi su lako riješili Mavse.

Indiana Pacers – Chicago Bulls 111:101

Nakon četiri poraza zaredom, Pacersi su napokon stigli do pobjede. Predvodio ih je Paul George koji postigao 32 poena, od toga je 11 postigao u posljednje četiri i pol minute. Također je imao i četiri skoka i dvije ukradene. Thaddeus Young upisao je 17 poena i šest skokova i dva dodavanja. Jeff Teague je upisao rekord karijere sa 17 dodavanja. Kod Bullsa najbolji je bio Jimmy Butler s 25 poena, šest skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Dwyane Wade ubacio je 20 poena, pet dodavanja, dva skoka i dvije ukradene.

Washington Wizards – Brooklyn Nets 118:95

Treća pobjeda Wizardsa zaredom. Vratili su se ponovno na nulu i sada imaju omjer 16-16. Predvodio ih je igrač s klupe, Trey Burke koji je ubacio 27 poena i još je imao po dva skoka, dodavanja i ukradene. John Wall upisao je double-double, 19 poena, 14 dodavanja i četiri ukradene. Marcin Gortat je također imao double-double, 19 poena i 13 skokova. Kod Netsa najbolji je bio Trevor Booker koji je ubacio 16 poena, sedam skokova i tri dodavanja. Bojan Bogdanović je imao 12 poena i tri skoka.

Boston Celtics – Miami Heat 117:114

Tijesna pobjeda Celticsa uz vrhunsku večer Isaiaha Thomasa koji je Miamiju ubacio 52 poena. To mu je rekord karijere, a također je i postavio rekord Celticsa s poenima u jednoj četvrtini. U četvrtoj četvrtini postigao je 29 poena. Al Horford je ubacio 21 poen, šest skokova i četiri dodavanja. Kod Heata najbolji je bio James Johnson s 22 poena, šest dodavanja, dvije ukradene, dvije blokade. Josh Richardson imao je 19 poena, osam dodavanja, šest skokova, četiri ukradene i dvije blokade. Tyler Johnson upisao je 19 poena, šest dodavanja i četiri skoka.

New Orleans Pelicans – New York Knicks 104:92

Pelicansi su upisali i četvrtu pobjedu zaredom nad Knicksima kojima je ovo treći poraz zaredom. Domaćine je predvodio Anthony Davis koji je ubacio 23 poena, 18 skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Tyreke Evans je upisao 16 poena, pet skokova i četiri dodavanja. Kod Knicksa najbolji je bio Carmelo Anthony s 26 poena, 13 skokova i tri ukradene. Kristaps Porzingis je ubacio 21 poen, 12 skokova, tri dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Derrick Rose ubacio je 20 poena, tri ukradene i dva skoka.

Houston Rockets – Los Angeles Clippers 140:116

Još jedna vrhunska utakmica Rocketsa koji su upisali treću pobjedu zaredom. Predvodio ih je fantastični James Harden koji je ubacio 30 poena, 13 skokova, deset dodavanja i pet ukradenih. S klupe jako dobru utakmicu imao je i Montrezl Harrell koji je ubacio 29 poena, tri skoka i tri dodavanja. Trevor Ariza upisao je 18 poena, sedam dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Kod Clippersa najbolji je bio Raymond Felton s 26 poena, osam dodavanja, pet skokova. DeAndre Jordan ubacio je 20 poena i 13 skokova. Clippersi su opet igrali bez Chrisa Paula.

Minnesota Timberwolves – Milwaukee Bucks 116:99

Fantastičnu utakmicu imao je Andrew Wiggins koji je predvodio Minnesotu do pobjede. Ubacio je 31 poen, šest dodavanja, pet skokova. Karl-Anthony Towns dodao je 18 poena, 16 skokova i tri dodavanja. Zach LaVine postigao je 24 poena, četiri dodavanja i dva skoka. Kod Bucksa najbolji su bili Giannis Antetokounmpo s 25 poena, sedam skokova i pet dodavanja. Jabari Parker je ubacio 20 poena, šest skokova, tri dodavanja i dvije ukradene.

Atlanta Hawks – Detroit Pistons 105:98

Hawksi su nanijeli Pistonsima drugi poraz zaredom i sedmi u posljednjih osam utakmica. Predvodio ih je Paul Millsap s 26 poena, šest skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Kyle Korver ubacio je 22 poena, tri skoka i dva dodavanja. Kod Pistonsa najbolji je bio Jon Leuer s 22 poena, šest skokova i dvije ukradene. Reggie Jackson je upisao 20 poena, osam dodavanja i četiri skoka. Andre Drummond je imao 15 poena i 15 skokova.

San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers 110:94

Spursi su i bez Kawhi Leonarda odličnim drugim poluvremenom došli do pobjede nad Blazersima. Predvodili su Tony Parker i Danny Green s 18 poena, a s klupe odličan je bio Jonathon Simmons s 19 poena, tri skoka i dva dodavanja. Ovo je Spursima četvrta pobjeda zaredom, a deveta u posljednjih deset utakmica. Kod Blazersa koji su i dalje bez Damiana Lillarda najbolji je bio C.J. McCollum s 29 poena i dva skoka.

Denver Nuggets – Philadelphia 76ers 122:124

76ersi su na gostovanju kod Nuggetsa ostvarili svoju osmu pobjedu u sezoni. Predvodio ih je Joel Embiid s 23 poena, šest skokova, pet dodavanja, dvije ukradene i tri blokade. Ersan Ilyasova ubacio je 23 poena, 13 skokova. Također double-double imao je i Dario Šarić, koji je ubacio 13 poena, 11 skokova i pet ukradenih. Kod Nuggetsa najbolji je bio Nikola Jokić s 25 poena, sedam skokova i četiri dodavanja. Emmauel Muddiay upisao je 22 poena, pet dodavanja i četiri skoka.

Golden State Warriors – Dallas Mavericks 108:99

Warriorsi su bez problema riješili Mavse. Kevin Durant upisao je svoj prvi triple-double u dresu Warriorsa. Imao je 19 poena, 11 skokova i deset dodavanja. Klay Thompson ubacio je 29 poena, četiri skoka i dva dodavanja. Kod Mavsa najbolji je bio Harrison Barnes koji je ubacio 25 poena, tri skoka i dvije ukradene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE