Friday, May 3, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isaiah Thomas zabio 81 poen, vraća se u NBA?

Nakon što je ubacio 81 poen u Pro-Am ligi i zavapio za ugovorom u NBA-u jer smatra da to zaslužuje počele su razne špekulacije o povratku Isaiaha Thomasa u ligu.

Prema izvorima bliskim LA Lakersima navodnu su ga već kontaktirali. Thomas je za Lakerse nastupao kratko u veljači 2018.

Njegova karijera imala je zanimljiv put. Sa samo 175 cm visine mnogi su govorili kako neće uspjeti te da nema što tražiti u ligi. Draftiran je kao 60.pick 2011. od strane Kingsa te se vrlo brzo nametnuo pa je u već u ožujku 2012. bio proglašen za rookiea mjeseca.

Nakon Kingsa odlazi u Sunse gdje je proveo jednu sezonu te nakon tradea došao u Boston. Ubrzo je postao jedan od najboljih playmakera lige kandidat za MVP (sezona 2016./17.), a navijače je oduševio jednim čudesnim potezom. Dan prije početka serije s Wizadrsima 2017. sestra mu je poginula. Otišao je na njen sprovod na drugi kraj države vratio se i tu večer zabio 33 poena i upisao 9 asistencija u pobjedi Bostona. U istoj seriji ostvario je svoj učinak karijere – 52 poena.

Ta velika ljubav prema klubu upravi nije značila ništa. Iste je godine tradean u Cavse za Irvinga i od tad je krenuo veliki pad. Velike muke s ozljedama prije svega s kukom stopirale su njegov daljnji razvoj. Lutao je ligom igrao za Wizardse i Pelicanse, ali više nije bio isti.

Ako ga Lakersi potpišu i uzmu prsten bit će to sigurno jedna lijepa priča.

Latest Posts

NE PROPUSTITE