Saturday, September 23, 2023

ZADNJE OBJAVE

Isaiah Thomas zahvalan Cavaliersima na strpljenju

Nakon što je razmijenjen u Cleveland, Isaiah Thomas još nije odigrao niti jednu utakmicu za svoj novi tim. Razlog je ozljeda kuka koju vuče već dulje vrijeme. Ipak, omaleni Isaiah je počeo s nešto intenzivnijim treninzma te već trči, puca iz tranzicije i ulaže veće napore. No, u Cavaliersima su i dalje pažljivi i ne požuruju njegov povratak. I sam Thomas je rekao da ne želi žuriti.

“Čuvam se, tako da i da žele požuriti moj povratak, ja ga ne bih požurio jer imam dugu karijeru ispred sebe te vrlo važno ljeto. Stoga moram biti siguran da sam sto posto zdrav prije nego se vratim na teren, ali ovdje me nitko ni najmanje ne požuruje. Imaju strpljenja za mene i cijenim to. Većina ekipa te žele na terenu što prije, posebice ako stvari ne idu kako treba.”

Također, Thomas je rekao da mu je posljednji trening bio i najteži u dosadašnjem procesu rehabilitacije, no kaže da se većim dijelom treninga osjećao odlično. Uskoro će započeti i s brzim kretanjima i promjenama smjera, a Thomas dosad nije imao problema niti s jednim stadijem oporavka. Isaiah kaže kako mu je spomenuti tretman koji ima u Cavsima pomogao vratiti povjerenje u organizacije koje je izgubio nakon što ga je Boston tradeao.

“Da, teško je vjerovati organizacijama. Oni imaju svoj plan a ti imaš svoj vlastiti plan. Ali ovdje od prvog dana imaju stav da i u slučaju da će ti oporavak trajati do lipnja, nećeš izaći na teren. Tako je bilo od prvog doktora kojeg sam upoznao pa sve do trenerskog osoblja.”

“Čak i u ovom manjem škripcu u kojem se nalazimo, u klubu imaju stav ‘uzmite si vremena, ne brinite se, sve će biti u redu’. Saznanje da vas nitko ne požuruje vam daje puno samopouzdanja.” 

Nakon povratka, od Thomasa se očekuje da unaprijedi igru Cavsa koja se posebice muči upravo s pozicijom playmakera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE