Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isaiah Thomas: “Želim biti MVP!”

Isaiah Thomas je u rasponu od jedne godine promijenio tri kluba i pretrpio ozljedu kuka zbog koje su mu brojke značajno pale u odnosu na prošlu sezonu. Ipak, kaže da se u Lakersima ponovno osjeća dobro te da bi volio ponovno potpisati za njih na ljeto, kada će biti slobodan igrač.

“Sviđa mi se ovdje. Sviđa mi se organizacija, sistem i treneri. Volio bih biti ovdje i iduće sezone. No, nikad ne znate što će se dogoditi. U free agencyju uvijek morate imati sve opcije otvorene. Zaista nemam zamjerki otkad sam obukao dres Lakersa.”

Isaiah još u sebi ima natjecateljskog žara te smatra da može postići još puno toga.

“Želim biti velik. Želim biti MVP i nastaviti biti All-Star. Takav stav želim usaditi i mlađim dečkima koji dolaze u ligu sa 19, 20 godina. Naravno, želim zaraditi i mnogo novca, ali želim biti tamo gdje sam poželjan i gdje ekipa želi da budem ono što jesam – All-Star i poseban igrač u ovoj ligi.”

Thomas je ranije govorio kako će biti potreban “pun kamion novca” da ga se potpiše u nadolazećem free agencyju, no čini se da polako mijenja svoj stav i da mu novac nije na prvom mjestu.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE