Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isiah Thomas na društvenim mrežama još jednom iznio argumente zašto smatra da je LeBron najveći ikada

Isiah Thomas je još jednom otvorio raspravu o GOAT-u, najvećem košarkašu ikada. Iako je u realnosti teško uspoređivati ere i uvjete, Thomas se toga poprilično drži u posljednje vrijeme, posebice nakon LeBronove nove titule.

Thomas je ovog puta na Twitteru iznio niz argumenata zašto on smatra da je LeBron bolji od Jordana. No, ovog je puta to djelovalo više kao odgovor na pitanje “zašto po njemu Jordan nije najveći ikada”.

Neki od kriterija su: Gubitnik bez Pippena, nije mogao pobijediti Birda, nije mogao pobijediti super momčad, istok je bio slabiji i svi su pobjeđivali i osvajali.

Ne možemo se ponašati kao da je Jordanova karijera trajala samo šest godina.” – neki su od argumenata kojima se poslužio Thomas dijelivši objavu Nicka Wrighta.

< Pročitajte analizu i usporedbu Jordana i LeBrona u GOAT debati. >

Pritom se Thomas u sljedećoj objavi nadovezao kako nije stvar o mržnji prema Jordanu, već iznošenju činjenica iza kojih stoji jedan od 50 najboljih igrača ikada i bivši NBA prvak.

Zanimljivo, do pojave LeBrona i njegova četvrtog NBA naslova, Thomas je dugi niz godina izjavljivao kako su za njega Michael Jordan i Kareem Abdul-Jabaar najveći igrači u povijesti.

Ubrzo su stigle i kritike po kojima se Thomasa smatra neobjektivnim u ovoj debati jer je ipak ljuti rival s Jordanom te je odavno poznato da se baš pretjerano i ne vole.

Latest Posts

NE PROPUSTITE