Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isiah Thomas: “Pitanje je bi li Michael Jordan bio najveći igrač svih vremena da su 80-ih godina igrali LeBron i Durant”

Isiah Thomas je ponovno potaknuo debatu o najboljem košarkašu svih vremena. Tijekom jednog intervjua je nekadašnja zvijezda Pistonsa izjavio kako bi Kevin Durant i LeBron James dominirali NBA parketima u 80-im godinama prošlog stoljeća.

Mislim kako današnji igrači nisu dovoljno cijenjeni, rekao je Thomas Chrisu Broussardu, novinaru FOX Sportsa. Košarkaši ove generacije su superiorniji od igrača moje generacije. Tada se govorilo kako je Michael Jordan najbolji igrač kojeg smo ikada imali priliku gledati. Danas je u NBA ligi barem deset ili jedanaest igrača koji imaju Jordanov atleticizam. Nešto takvo mi nismo imali. Kada bi Kevina Duranta i LeBrona Jamesa stavili u NBA eru 80-ih godina, sa svojim talentom, atleticizmom i košarkaškim sposobnostima – Tko bi onda bio GOAT?, pitao je Thomas.

Većina košarkaških navijača smatra kako je Jordan najbolji košarkaš svih vremena, ali Thomas je u prošlosti već više puta izjavio kako smatra da je LeBron James najveći košarkaš svih vremena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE