Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isiah Thomas: “Rondo će u Kuću slavnih jer je genijalan”

Uvijek sam smatrao Ronda genijalnim.” – kazao je o Rajonu Rondu u svom novog izlaganju legendarni Isiah Thomas koji smatra da će jednoga dana biti dio Kuće slavnih.

Rondo je svoje ime stekao kao član Boston Celticsa kasnih 2000-ih, a Thomas je upravo izgradio svoju Hall of Fame karijeru pobjedama protiv Celticsa krajem 1980-ih godina.

Thomas je pun hvale za Ronda te smatra da će mu se jednog dana pridružiti među vječnim legendama:

“Nažalost četiri statističke kolone prevladavaju danas i one su postale mjerilo pa mnogi ne vide znanje i košarkaški doktorat kada on uđe na vrata.” – obrazložio je Thomas.

“Evaluiramo igrače od glave do pete godinama, posebno Afroamerikance. U Rondu ste od prvog dana mogli prepoznati da je genije i da je njegov IQ, posebice u košarkaškim uvjetima, poprilično visok. “

Kazao je Thomas te dodaje:

“Rondo neće biti u Kući slavnih jer je sjajan šuter, sjajan dodavač ili nešto takvo. On će biti tamo jer je vjerojatno jedan od najpametnijih igrača koji su ikada igrali ovu igru i jer je pobjednik-šampion.”

Osvajanjem drugog prstena u karijeri s Lakersima Ronda se definitivno može spominjati u tom kontekstu te je vjerojatno i zbog toga dobio nadimak “playoff Rondo“.

Iako su u Kući slavnih neki igrači s manjim utjecajem na igru tijekom svoje igračke karijere, Rondo je definitivno jedan od posebnijih igrača novog stoljeća.

Latest Posts

NE PROPUSTITE