Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Isus hoda, evo ga u Bostonu!

Pa èovjeèe božiji, jel tako da ste se masu puta udrili po èelu i onako zapitali “pa šta ja ne živim tamo”?

Ja znam da ja jesam. I sad sam opet. Zašto?

Jesus Shuttlesworth, za ekipu Isus, zvijezda jednog od najboljih koš-filmova ikad i èovjek sa savršenim/najlijepšim šutom u ligi radi èuda i èudesa u svom gradu Bostonu.

Èovjek je neki dan na svom Twitteru provalio, nièim izazvan, ovu poruku

I just finished workin out and realized I have so many shoes that I don’t wear anymore so as I am driving thru Boston I decided I’m gonna leave a pair of shoes somewhere for whoever to have. When I find a good place I’ll tweet the address. The shoes aren’t signed either. Whoever gets them I’ll sign em after a game this year. At the park across the street from Lincoln school. The shoes are behind the basketball hoop. Chestnut hill mall. Look for the rock by the pond. I’ll be in the Springfield area tonight so I’ll take some shoes with me so if u live in that area be on the lookout.

Prijevod bi bio…LIK IDE OKOLO PO GRADU I BACA TENISICE po glupim lokacijama, baci sliku na Twitteru pa ko prvi, njegova djevojka.

A baca ih kod lokve, kod ograde, kod igrališta, kod zida nekog, u grmu, u parku, iza grote, na stablu itd.

U Boston možete letit preko Frankfurta, aranžman je oko 1500€ za 10 dana, a ova dobrotvorna akcija Isusa Shuttleswortha æe po njegovim rijeèima trajat dosta, možda i godinu dana. Èovjek je takoðer zamolio da se tene ne odu prodavat na eBayu ili sliènim mjestima jer ne želi da netko zaradi na ovim poklonima. I to je super. Samo frka je šta Ray Allen nosi 48 i pol.

Ko naðe prièat æe. Ili prodat. Nisu potpisane pa nebi imale baš veliku cijenu, ja mislim. Ali su PE (personal edition, svaki Team Jordan “maneken” ima model Jordanica prepravljen po bojama njegove ekipe, svog broja na dresu itd.)
Da naletim na koji par, nebi ih sigurno prodao. Ali ja ih ni neæu naæ pa ko mene šta uopæe i pita…al eto dokaz da djetelina sa 4 lista stvarno donosi sreæu.

Ijjaaaooooo…,

“Da ste u Americi u nekoj blizini Bostona, bi išli u Boston u lov na ovo? Jel bi ih prodali ili bi bile samo za vlastiti ormar?”

Latest Posts

NE PROPUSTITE