Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson dobio ponudu od nogometnog kluba

Allen Iverson, sjajni nekadašnji 36-godišnji NBA košarkaš, trenutaèno proživljava financijski ne baš ugodne trenutke. Makar je u karijeri bio okružen milijunima, sada džep nije toliko dubok.

Javnost je upoznata s tim nakon što legendarni igraè Philadelphije nije mogao jednom draguljaru podmiriti raèun u iznosu od 850.000 amerièkih dolara. Premda je tijekom NBA karijere zaradio oko 150 milijuna dolara Iverson je mnogo toga potrošio i to zbog toga jer je financirao 50-ak bliskih prijatelja i roðaka, koje je, navodno, smatrao zaslužnima što je preživio djetinjstvo u problematiènoj èetvrti.

Došao je blizu financijskog kraha Iverson i zbog drugih svojih “poroka”, a jedan od njih je golemo kupovanje skupog naikta. Kako za sebe, tako i za majku Ann.

Zbog toga je Iverson tražio bilo kakav novi posao da lakše ispliva iz problema. Postojala je moguænost povratka u NBA ligu, imao je, navodno, ponudu iz portorikanske košarkaške lige, no ona posljednja se èini najneobiènijom, ali možda i najrealnijom. Iverson æe zaigrati dvoranski nogomet!

Amerièka momèad dvoranskog nogometa, Rochester Lancers, poslala je službenu ponudu, a što je Iversonu najvažnije, kada bi je prihvatio dobivao bi 20.000 amerièkih dolara po nastupu, ali i dodatnih pet tisuæa za svaki postignuti pogodak. Nepoznatno je koliko je Iverson nogometno vješt, ali podatak da se prosjeèno zabija više od 12 golova po utakmici u toj ligi budi i njegovu nadu za tim bonusima.

“Iverson je savršen atleta, kao što ima i žestoku glad za uspjesima. Mogao bi biti odlièan izbor za nas, kao i mi za njega”, rekao je dopredsjednik Rochestera Rich Randall.

Latest Posts

NE PROPUSTITE