Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson i Shaq zajedno u Bešiktašu!

Menadžer turskoga košarkaškog kluba Beºiktaºa Seref Yalcin (38) otkrio je novinarima novu senzaciju: sljedeæeg ljeta istanbulski bi klub trebao pojaèati Shaquille O’Neal.

S 38-godišnjim se centrom Boston Celticsa Yalcin sastao u SAD-u, te pregovarao o moguænosti njegova dolaska u turski klub. Tvrdi da je nekoæ najdominantniji centar NBA lige i jedan od ponajboljih visokih igraèa svijeta svih vremena iskazao veliko zanimanje za dolazak.

“Ove sezone namjera mu je osvojiti NBA naslov s Boston Celticsima. Nakon toga želi doæi u Tursku” preprièao je Yalcin ono što mu je rekao 216 centimetara visoki košarkaš.

O’Neal je ljetos potpisao dvogodišnji ugovor sa Celticsima, s tim da je druga godina opcionalna. Uspije li povjerenik natjecanja David Stern uoèi sljedeæe sezone progurati plan koji podrazumijeva uštede na igraèkim ugovorima od tridesetak posto, èime u pitanje èak dolazi štrajk igraèa, O’Nealov europski transfer mogao bi postati vrlo izvjestan.

“Izvjesno je da æe nam se mnogi rugati i ismijavati nas. No, ja znam da su izgledi da ga dovedemo iznimno veliki” rekao je Yalcin, menadžer koji je ove sezone na dolazak uspio privoljeti tri godine mlaðeg Allena Iversona, još jednog iz reda nekoæ najboljih košarkaša svijeta.

“Allen je sam nazvao Shaqa i poruèio mu kako bi volio da mu se prikljuèi” dodao je Yalcin.

Latest Posts

NE PROPUSTITE