Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson ima ponude iz Venezuela i Portorika

Amerièki 36-godišnji košarkaš Allen Iverson na stolu ima dvije ponude za nastavak karijere, jednu iz Venezuele (Guaros de Lara) i jednu iz Portorika (Indios de Mayaguez).

Obje momèadi tvrde da je njihova ponuda bolja. Pritom se nigdje ne spominju nikakve brojke. Èini se da je bivši NBA All-Star igraè bliži Venezueli, te da bi karijeru mogao nastaviti u Guaros de Lari.

U Indios de Mayaguezu tvrde da su razgovarali s Iversonovim agentom Gregom Mooreom, koji im je, navodno, obeæao da se Iverson može strpjeti još do tjedan dana prije donošenja konaène odluke.

U tom portorikanskom klubu još uvijek nisu sigurni hoæe li moæi realizirati ugovor s Iversonom, što je ovisno o razvoju situacije s dvojicom igraèa koje žele dovesti u svoje redove, Bimba Carmonu i Kevina Hamiltona.

Inaèe, ovih je dana stigla vijest kako je nadležni sud Amerièke savezne države Georgije naložio blokadu i zapljenu svih sredstava na bankovnom raèunu Iversona.

Dogodilo se to nakon što proslavljeni NBA veteran bez kluba nije mogao jednom draguljaru podmiriti raèun u iznosu od 860.000$. Premda je na raèunu, kako piše Philadelphia Inquirer, daleko manje od potrebne svote, 11-erostruki All-Star igraè ostat æe bez svog preostalog novca.

Tijekom 15-godišnje profesionalne karijere, u najveæoj mjeri provedene u Philadelphia 76ersima, nekoæ ponajbolji bek NBA lige zaradio je 154 milijuna dolara.

Latest Posts

NE PROPUSTITE