Thursday, May 2, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson: Nadam se da æu karijeru završiti u NBA

Allen Iverson, jedan od onih iz uskog kruga najboljih košarkaša svijeta bez NBA prstena, pokušava se medijski prodati klubovima najjaèe lige svijeta. Iako je ugovorno za Beºiktaº i za sljedeæu sezonu, jasno je da æe ugovor pokušati skratiti.

Zapravo, izgledno je da se u Istanbul nekoæ najbolji strijelac NBA lige neæe niti vraæati. Ozljeda gležnja skratila mu je sezonu, no nekoæ sjajni šuter obeæao je vratiti se pred poèetak tamošnjeg doigravanja. Nije se vratio i teško da æe se i vratiti ako je vjerovati onome što je izjavio:

“Ako je moguæe, karijeru bih rado završio u NBA ligi. Neovisno o ulozi. Razlog zbog kojega nisam u NBA ligi su mnoge pogreške koje sam napravio i mnogo toga što sam rekao. Želja mi je vratiti se i zato poruèujem svim klubovima da sam voljan igrati ulogu kakvu god oni željeli da igram.”

Iverson je jedanaest puta igrao na All-Stars utakmici, èetiri puta je bio prvi strijelac NBA lige, a tri puta je izabran u petorku godine. U najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta nosio je dresove Philadelphije, Denvera, Detroita i Memphisa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE