Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson nadomak turskom Bešiktašu

Kako navode turski mediji, malac iz Hamptona u Virginiji, poznati brzi razigravaè i šuter, Allen Iverson je nadomak potpisivanja ugovora sa turskim Bešiktašom!

U Turskoj vlada euforija, te se svi pitaju hoæe li nekadašnji kralj NBA obruèa zavladati parketom i u užarenoj Turskoj. Potpisivanje ugovora se oèekuje za par dana, ali neovisno o tome, osnovni dijelovi ugovora su dogovoreni, te bi nekadašnji Sixer mogao igrati za 1.6 milijuna dolara godišnje, a plaæa æe mu biti isporuèivana tjedno, kako je on to inzistirao.

Dobiti æe na korištenje i automobil te luksuznu vilu. Trener Bešiktaša Burak Biyiktay je takoðer impresioniran te s nestrpljenjem oèekuje potpisivanje ugovora (ukoliko se ono dogodi).  Biyiktay je izjavio:

Govorimo o igraèu koji je èetiri puta bio kralj strijelaca NBA lige. Neopisivo je koliki bi njegov dolazak imao znaèaj za ovu momèad. Nepojmljivo je koliki bi mogao biti njegov doprinos našoj igri. Turska bi košarka s Iversonom doživjela novu ekstazu. Daj Bože da se to dogodi.”

Koliko god daleko (ili blizu) Europa bila od NBA lige, jedno je jasno. Trend dolaska NBA igraèa u Europu sve se više poveæava.

Latest Posts

NE PROPUSTITE