Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson od ponedjeljka u dresu Sixersa?

Allen Iverson prošloga je tjedna objavio da odlazi u mirovinu, ali ostavio je vrata povratka otvorenima. Za Iversona su se zainteresirali 76ersi te bi se Iverson mogao vratiti ondje gdje je svoju veliku karijeru i zapoèeo.

Juèer poslijepodne Iverson se sastao s èelnicima Philadelphia 76ersa u Dallasu. Službeno priopæenje 76ersa potvrðuje da je do razgovora došlo, da je trajao oko 2 sata i da su razgovarali o mnogim temama, a detalje æe zadržati izmeðu sebe i Iversona. Na sastanku su s jedne strane sudjelovali Iverson i njegovi agenti Leon Rose i Gary Moore dok su 76erse predstavljali pomoæni GM Tony DiLeo, glavni trener Eddie Jordan te pomoæni trener Aaron McKie (op.a. Aaron McKie proveo je 8 sezona kao igraè Philadelphije).

Zakljuèak toga sastanka je da obje strane nisu donijele nikakvu konaènu odluku te æe nastaviti meðusobno razgovarati o moguæem dogovoru.

Dva izvora su za ESPN izjavila kako Philadelphia planira potpisati Iversona do utakmice slijedeæeg ponedjeljka protiv Denver Nuggetsa. Takoðer istièu da je vjerojatnost igranja Iversona za Philadelphiju veæa od vjerojatnosti da neæe igrati.

Jedan izbor je siguran da se Iverson vraæa dok je drugi više skeptièan i napominje kako ništa nije gotovo dok svi dokumenti nisu službeno potpisani. Takoðer treba spomenuti da je Iverson bio vrlo blizu potpisa s New York Knicksima koji su u posljednji trenutak odustali od te moguænosti.

Iverson sigurno nema ništa protiv povratka u grad u kojemu je zapoèeo profesionalnu karijeru i ostvario svoje najveæe uspjehe. Sigurno je i da æe dvorana 76ersa biti ispunjenija ukoliko bi se Iverson vratio. Jedino nije sigurno hoæe li ekipa Philadelphije imati koristi od povratka Iversona jer godinama rade na pomlaðivanju ekipe i potpis Iversona bi znaèio odustajanje od toga plana i propast strategije Eddiea Jordana i GM-a Eda Stefanovskog. No sigurno je da Iverson može pomoæi Philadelphiji jer im se startni razigravaè Lou Williams ozljedio te ga neæe biti 30-ak utakmica.

S navijaèkog stajališta nadamo se da æe se Iverson vratiti u svoju Philadelphiju kako bi na najbolji naèin zaokružio velièanstvenu karijeru i otišao u mirovinu na naèin na koji zaslužuje, a to je u svome gradu pred svojim navijaèima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE