Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson odlazi igrati u Portoriko?

Allen Iverson i košarkaška liga Portorika vode pregovore o dolasku ovog slavnog, jedanaesterostrukog All-Star igraèa u njihove redove.

Menadžer Gary Moore je veæ razgovarao za vodeæim ljudima lige te dogovorio uvjete i kolièinu novca koja bi trebala biti isplaæena.

Portorikanska liga poèinje u ožujku, te se sastoji od 30 utakmica, odnosno kola. Iversonova plaæa bi iznosila 20.000 amerièkih dolara mjeseèno, a bili bi mu pokriveni i svi drugi troškovi življenja.

Èelnici sada inzistiraju na izletu na otok kako bi pokazali sve blagodati države igraèu koji je zadnju profesionalnu utakmicu odigrao u Turskoj.

Oèito je da liga ovim potezom želi osigurati što bolju prodaju ulaznica za utakmice. No mora se spomenuti kako je baš ta organizacija u posljednjih nekoliko godina bila utoèište za igraèe koji se žele vratiti u NBA. Ove sezone u jednom od tamošnjih klubova (Caciques de Humacao) æe zaigrati Rashad McCants i Ike Diogu.

Iverson je posljednje utakmice u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta odigrao još 2010. godine u dresu Philadelphia 76ersa, dok ove sezone niti jedan od 30 klubova nije pokazao interes za njega.

Iverson trenutno živi i trenira u Atlanti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE