Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson odlazi u Tursku?

Pitanje gdje æe bivša NBA zvijezda Allen Iverson nastaviti karijeru i dalje je aktualno, a u prièu se u petak ukljuèio i turski Beºiktaº koji je potvrdio da je ponudio ugovor amerièkom košarkašu.

Direktor istanbulskog kluba Seref Yalcin tvrdi kako su šanse da nekadašnji najkorisniji igraè (MVP) NBA lige nastavi karijeru u Turskoj sasvim realne.

“Njegova karijera u NBA ligi je završena. No, njegove su dionice još uvijek vrijedne, posebno u Kini. Znamo da je odbio ponudu vrijednu èetiri milijuna dolara jer smatra da se ne bi navikao na kulturološke razlike u Kini. No, u Europi bi se osjeæao ugodno, rekao sam to i njegovom menadžeru Garyju Mooreu. Naša ponuda iznosi oko dva milijuna dolara godišnje” poruèio je Yalcin.

Iverson je, igrajuæi za Philadelphiju, èetiri puta bio najbolji strijelac NBA lige, a 2001. je proglašen i MVP-om lige. Nakon odlaska iz Sixersa igrao je za Denver i Detroit da bi prošlu sezonu zapoèeo u dresu Memphisa. No, za Grizzliese je odigrao samo tri utakmice nakon èega se vratio u Philadelphiju, ali je veæ u veljaèi zbog osobnih problema zamrznuo karijeru.

Sada bi je želio nastaviti, ali u NBA ligi više nema zainteresiranih klubova za usluge ovoga 35-godišnjaka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE