Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson pod ovrhom nakon što nije mogao platiti raèun

Nadležni je sud Amerièke savezne države Georgije naložio blokadu i zapljenu svih sredstava na bankovnom raèunu 36-godišnjega slavnog košarkaša Allena Iversona.

Dogodilo se to nakon što proslavljeni NBA veteran bez kluba nije mogao jednom draguljaru podmiriti raèun u iznosu od 860.000$. Premda je na raèunu, kako piše Philadelphia Inquirer, daleko manje od potrebne svote, 11-erostruki All-Star igraè ostat æe bez svog preostalog novca.

Tijekom 15-godišnje profesionalne karijere, u najveæoj mjeri provedene u Philadelphia 76ersima, nekoæ ponajbolji bek NBA lige zaradio je 154 milijuna dolara. Kroz èitav je njezin tijek, meðutim, nalazio shodnim financirati skupinu od 50-ak bliskih prijatelja i roðaka koje je smatrao zaslužnima što je proživio djetinjstvo u problematiènoj èetvrti te izrastao u vrhunskog sportaša.

Takoðer nikad nije štedio na nakitu, kojim je èastio ponajprije sebe i voljenu si majku Ann.

Prema posljednjim su se informacijama za Iversona, koji trenutaèno traži klub, zanimali LA Lakersi, no najizglednije je da æe bankrotirani košarkaš za život morati nastaviti zaraðivati u Portoriku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE