Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson: Spreman sam, ali mislim da neæu nastupiti

Deseterostruki All-Star igraè i ovosezonsko pojaèanje Memphis Grizzliesa, Allen Iverson (34) sve je udaljeniji od nastupa u prvoj utakmici sezone NBA lige.

U srijedu se susreæu njegova nova i bivša (Detroit Pistons) momèad, a ozljeda zadnje lože još uvijek ne dopušta Iversonu da odradi utakmicu punim intenzitetom. Premda se on osjeæa spremnim i tvrdi da bolove više ne osjeæa, Grizzliesima je u interesu da se situacija ne pogorša, pa da Iverson uz predsezonske utakmice ne odgleda i one u osnovnom dijelu lige.

“Lijeènièko osoblje kluba mi kaže da postoji moguænost da nastupim, ali da je ona jako mala. A, ova utakmica je svakako jedna od onih u kojima bih želio zaigrati. Ipak, mislim da æu po prvi puta u životu, kada je u pitanju moje tijelo, poslušati savjet nekoga drugoga. Obièno sam slušao vlastiti instinkt, sada æu profesionalce” kazao je Iverson i zakljuèio:

“Osjeæam se sto posto spremnim, ali su me upozorili da se s ovakvom ozljedom nije za igrati. Sve je se dobro, a zatim ubacite u petu brzinu i ozljeda se obnovi. Zato dvojim oko nastupa.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE