Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson: Spreman sam za igru

Ozljeda tetive koljena sprijeèila je Allena Iversona da za svoj novi klub, Memphis Grizzliese, zaigra u utakmici protiv Detroit Pistonsa, ali mogao bi debitirati u ponedjeljak protiv Sacramento Kingsa.

Nakon juèerašnjih rezultata magnetne rezonancije (MRI) koljena, lijeènici su mu odobrili povratak u igru. “Osjeæao sam se dobro,” rekao je Iverson za Memphis Commercial Appeal. “Bio je to uobièajeni dan treninga za mene. Nisam osjeæao bol. Nisam bio pre umoran da ne mogu odraditi trening. Spreman sam za igru. O upravi kluba ovisi kada æu zaigrati.”

Iako Iverson kaže da je spreman, trener Grizzliesa, Lionel Hollins, zabrinut je za njegovu kondiciju.

“Mora se samo vratiti u formu,” kaže Hollins. “Što se zdravlja tièe, u redu je. Treneri samo žele biti sigurni da mu se popravila kondicija kako se ne bi doveo u situaciju da se ponovo ozlijedi.”

Grizzliesi su zadnja dva sata treninga proveli vježbajuæi akcije osmišljene za Iversona, koji je igrao sa drugom postavom što upuæuje na to da neæe igrati u poèetnoj petorci.

“Biti æu razoèaran ako ne budem mogao igrati,” kaže Iverson. “Teško je biti tamo, sjediti na klupi i biti tako blizu, a bez moguænosti da pomogneš. Zaista je bilo teško sjediti i bespomoæno gledati.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE