Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iversona zbog ozljede propušta 3 tjedna

Vodsto Grizzliesa objavilo je u srijedu prije predsezonske utakmice s Oklahoma City Thunderom da je njihova najnovija akvizicija Allen Iverson pretrpio ozljedu tetive u lijevom koljenu i da æe propustiti cijelu predsezonu. Takoðer, njegov nastup u prvoj sezonskoj utakmici za Memphis protiv Detroita je pod upitnikom.

Za mene je bolje da se ovo desilo sada nego u regularnoj sezoni. To je jedina pozitivna stvar u svemu ovome“, izjavio je Iverson na press-konferenciji.

The Answer, koji za sebe kaže da uvijek brzo zacijeli ozljede, vjeruje da æe se vratiti na utakmicu protiv Pistonsa. Ozljedu je zadobio na trening kampu Grizzliesa prošli tjedan, kada se baš krenuo navikavati na igru nakon 5 mjeseci neigranja.

Noge su me mnogo manje bolile nakon 3, 4 dana. Ali onda, samo tako, ozljedio sam se.

Ulazeæi u svoju 14. sezonu, èetverostruki najbolji strijelac NBA lige, najveæe je ime koje je ikada navuklo dres Grizzliesa na sebe. Rekao je da nikad nije imao problema s ovom vrstom ozljede i da želi biti 100% siguran da je sanirana prije nego se vrati na teren.

Sada jedino želim da se vratim na 100% svojih moguænosti. Ne želim se vratiti na parket prebrzo i da me ova stvar prati cijelu sezonu“, izjavio je Iverson na kraju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE