Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ivica Zubac dobio novog suigrača na svojoj poziciji!

Los Angeles Clippersi uspjeli su u borbi za dovođenjem Serge Ibake pobijediti Brooklyn Netse te njegov dosadašnji klub, Toronto Raptorse. Iskusni Ibaka dogovorio je dvogodišnju suradnju vrijednu 19 milijuna dolara.

Iako su ga Raptorsi htjeli i dalje u svojim redovima, problem je navodno nastao zbog dužine ugovora. Kanađani su mu ponudili jednogodišnji ugovor, a klub iz Los Angelesa godinu dana više. Svakako treba napomenuti kako je želja Ibake bila i borba za naslov, koja je u redovima Clippersa zagarantirana. Uz to, tamo ga čeka i njegov suigrač iz redova šampionske momčadi Raptorsa, Kawhi Leonard.

Clippersi su na ovaj način pokrili ogromnu rupu koja je nastala na visokim pozicijama iznenadnim odlaskom najboljeg šestog igrača lige Montrezla Harrella u redove gradskih rivala Lakersa. 31-godišnji Ibaka tako će zajedno s hrvatskim reprezentativcem Ivicom Zupcem te Patrickom Pattersonom činiti visoku liniju momčadi Tyronna Luea.

Ibaka je u dosadašnjoj NBA karijeri odigrao 808 utakmica za Toronto, Oklahoma City Thunder i Orlando, a prošle je sezone prosječno ubacivao 15,6 poena što mu je napadački učinak karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE