Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ivica Zubac i Doc Rivers stali u obranu svog suigrača

Doc Rivers je sinoć dobio natrag Ivicu Zupca koji je bolovao od koronavirusa, no pritom je izgubio Loua Williamsa koji će morati provesti deset dana u karanteni kao dio protokola NBA lige.

Podsjetimo, Williams je dobio “rješenje” zbog odlaska na sprovod, a usput je uslikan prilikom posjeta jednom striptiz baru. Zbog toga se našao na udaru kritika, pogotovo jer se radi o igraču koji ima jako malo mrlja u karijeri i koji je na glasu kao jedan od najskromnijih igrača moderne ere.

Na Williamsa se posebno obrušio Kendrick Perkins koji je izgleda u zadnje vrijeme dežurni kritičar, odnosno besposličar. No, u obranu Sweet Loua stali su Ivica Zubac i Doc Rivers:

“Lou je napravio grešku. Ne znam je li pošteno što mora deset dana provesti u karanteni umjesto predviđena četiri dana, ali što je tu je. Znamo zašto smo ovdje. Lou zna zašto smo ovdje. Imamo isti cilj, idemo dalje.” – kazao je glavni trener Los Angeles Clippersa.

“Lou je igrao sa mnom od moje rookie sezone u Lakersima. Oduvijek mi je bio mentor i praktički moj veteran. Gdje god smo igrali, on je jedan od najomiljenijih likova u ligi. Činjenica da ga sada svi brane dovoljno govori o njegovoj ljudskoj kvaliteti.” – rekao je hrvatski reprezentativni centar.

Latest Posts

NE PROPUSTITE