Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ivica Zubac „izvisio“

Ivica Zubac, ovogodišnji 32. izbor na draftu, će na jesen debitirati u dresu Los Angeles Lakersa. Očito, Zubac je jako uzbuđen oko novog poglavlja u njegovu životu, ali je uzbuđen i zbog činjenice da uskoro izlazi nova, vjerojatno najrealnija i najpopularnija NBA igrica, NBA 2K17, u kojoj će on biti.

Zubac izgleda pripada velikoj skupini gamera te se, kao i mnogi drugi igrači, raspitao oko svojeg rejtinga na igri. Svemu se moglo svjedočiti na Twitteru gdje se cijela stvar odvijala. Ronnie2K, jedan od glavnih ljudi u 2K Sportsu za donošenje informacija javnosti, je dobio poruku od Zubca koji je tražio svoj rejting. Nakon što nije dobio odgovor, Zubac se zapitao hoće li uopće biti uključen u igru. Čak je i zatražio pomoć od svog novog suigrača D’Angleoa Russella.

Napokon, dobio je odgovor u kojem Ronnie2K potvrđuje da je uključen u igru, ali da mu nije poslao rejting zbog toga što je dugačka lista igrača koji su zatražili svoj rejting.

Tako je u cijeloj ovoj, pomalo komičnoj, situaciji Zubac dobio neke dobre vijesti, ali još uvijek ne ono što je zatražio.

Latest Posts

NE PROPUSTITE