Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ivica Zubac: Vjerujem da su Lakersi shvatili što su izgubili

“LeBron mi je puno pomogao, vjerujem da su Lakersi shvatili što su izgubili”, poručio je za RTL Ivica Zubac o svom prelasku u Clipperse.

Hrvatski centar visok 216 centimetara u pauzi od košarke posjetio je Zagreb i otkrio koliko je zadovoljan proteklom sezonom.

I kad ne igra, ne odvaja se od lopte

Ivica Zubac veliki je hit u Los Angelesu. Ove godine promijenio je klub, ali ne i grad. Zanimljivo, od njegova dolaska, Clippersi idu samo prema gore, a bivši Lakersi upravo suprotnim smjerom.

“Bio je dobar osjećaj vidjeti da te ljudi cijene i da vide što su izgubili i da moja ekipa sa mnom igra sve bolje i bolje, a da moja bivša ekipa nije ista kao kad sam ja bio tamo”, rekao je Zubac.

Ali zato je ostvario lijepo prijateljstvo. Savjete je dobivao od najboljeg košarkaša današnjice – LeBrona Jamesa.

“Vjerovao je u mene, govorio mi da ću dobiti svoju šansu i da vidi u meni potencijal. Kad sam počeo dobro igrati, bio je iza mene sto posto, kad se ozlijedio, sjeo bi pored mene i objasnio stvari koje nisam dobro napravio i kako da ih popravim.”

A onda je za Božić srušio Golden State. Protiv aktualnih prvaka prije mjesec dana je igrao i u doigravanju te u samoj jednoj četvrtini skupio 14 skokova, što nikome u playoffu nije pošlo za rukom čak 16 godina.

“Malo sam bio frustriran jer nisam igrao puno u playoffu. Igrao sam tu zadnju četvrtinu, rekao sam sam sebi da idem na svaki skok, tko god me bude čuvao”, rekao je Zubac.

Ovakav inat potreban je i hrvatskoj reprezentaciji koja ni s četiri NBA igrača nije uspjela izboriti Svjetsko prvenstvo. Ovoga ljeta Zupca neće biti jer potpisuje novi ugovor s Clippersima.

“Ovo ljeto ima ljetna liga koja se igra, to neću moći zbog potpisivanja ugovora, ali to rezultatski nije važno, ali sve sljedeće reprezentativne obaveze sam na raspolaganju”, poručio je Zubac.

Latest Posts

NE PROPUSTITE