Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ivica Zubac:”Rastanak s Lakersima nije prošao najbolje”

Nakon povratka u Hrvatsku iz SAD-a, Ivica Zubac je u razgovoru za RTL progovorio o svojoj sezoni u NBA ligi, dao predviđanje finala, ali i otkrio kako razlaz s Lakersima nije prošao najbolje… Hrvatski centar u sezoni je odigrao 72 utakmice, u kojima je na parketu provodio prosječno 18 minuta. Za to vrijeme ubacivao je 8,3 poena uz 7,5 skokova.

Clippersi su ispali u finalu Zapada, nakon što su Nuggetsi preokrenuli zaostatak od 1:3.

„Moglo je biti puno bolje, svi smo očekivali puno više, htjeli smo naslov. Dobro je što će većina ekipe biti na okupu i sljedeće godine, nadam se u malo boljim uvjetima.“ – rekao je Zubac.

A u novu sezonu Clippersi će ući bez Doca Riversa koji je dobio otkaz, da bi već danas postao trener Philadelphia 76ersa

„Ne znam jel itko to očekivao, ali takav je NBA, tu se sve preko noći mijenja, donose se velike odluke.“ – kaže Ivica.

Ivica sada u miru prati NBA finale između Lakersa i Miamija, međutim, otkrio je kako ne navija za svoju bivšu momčad – Lakerse.

„Ne, ne navijam baš za Lakerse, s obzirom da su me trejdali i to nije završilo baš u nekim dobrim odnosima. Bez nekih osjećaja, mislim da je realno da Lakersi osvoje naslov…“

Na kraju, osvrnuo se i na hrvatsku reprezentaciju.

„Po kvaliteti, individualno smo jedni od najboljih na svijetu. Dosta igrača je napravilo taj iskorak u NBA ligi, imamo veće uloge, tako da mislim da ćemo kad dođe do kvalifikacija biti spremni i da ćemo s novim izbornikom napraviti neki rezultat.“ – zaključuje Zubac.

Latest Posts

NE PROPUSTITE