Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Izabrane najbolje petorke sezone

Igrač Houston Rocketsa James Harden jednoglasno je izabran za NBA prvu momčad. LeBron James izjednačio je rekord, a izabran je 11. put u prvoj momčadi. Harden je jedini igrač koji je imao sve glasove za prvu momčad, James je imao 498 bodova, 99 od 100 glasova za prvu momčadi. Ušao je u elitnu društvo s Kobeom Bryantom i Karlom Maloneom zbog toga što su oni izabrani 11. puta u prvu momčad.

Osim toga u prvoj momčadi su još i Russell Westbrook, koji je također imao 99 glasova za prvu momčad, Kawhi Leonard (96 glasova) i krilni centar New Orleans Pelicansa Anthony Davis.

U drugoj momčadi su tri igrača kojima je ovo prvi put da su izabrani, igrač Bucksa Giannis Antetokounmpo, centar Jazza Rudy Gobert i Isaiah Thomas. Uz njih su još i Stephen Curry i Kevin Durant.

U trećoj momčadi su Jimmy Butler, Draymond Green, DeMar DeRozan, John Wall i DeAndre Jordan. Butler, DeRozan i Wall su prvi put izabrani u nekoj momčadi. Lista igrača koji nisu izabrani, ali su imali glasove: Karl-Anthony Towns, 50 (2); Chris Paul, 49; Marc Gasol, 48 (2); DeMarcus Cousins, 42 (2); Paul George, 40; Gordon Hayward, 27; Hassan Whiteside 18; Kyrie Irving, 14; Klay Thompson, 14; Nikola Jokić, 12 (1); Damian Lillard, 12; Paul Millsap, 3; LaMarcus Aldridge, 1; Blake Griffin, 1; Al Horford, 1.

Latest Posts

NE PROPUSTITE