Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Izabrani igrači tjedna na Istoku i Zapadu

Za najbolje igrače NBA lige u svojim konferencijama proteklog tjedna proglašeni su bekovi Washington Wizardsa, odnosno Houston Rocketsa, John Wall i James Harden.

Wall je Wizardse predvodio do omjera 3-0 s prosjecima od 24 poena, 5 skokova, 2,7 ukradenih lopti čime je drugi na Istoku te čak 13 asistencija čime je predvodio ligu proteklih sedam dana. U utakmici protiv Pacersa 28. prosinca je gotovo zabilježio odličan triple-double s učinkom od 36 poena, 11 skokova te 9 asistencija.

Hardenove „Rakete“ također su zapisali sve pobjede kroz četiri odigrane utakmice, kroz koje je „Brada“ predvodio ligu s 37 poena po utakmici, a drugo mjesto je dijelio sa svojim 12,5 asistencija po večeri, a sve to s iznimno efikasnim postotcima 56/46/89. Također je bitno napomenuti da je u jednoj utakmici imao genijalan triple-double učinak od 53 poena, 16 skokova te 17 asistencija čime je izjednačio rekord Wilta Chamberlaina za triple-double s najviše poena te postao prvi igrač s 50+/15+/15+ učinkom.

Odličan tjedan njihovog razigravača pomogao je Washingtonu u borbi za doigravanje, a Rocketsi su sve bliže San Antonio Spursima te njihovom drugom mjestu Zapadne konferencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE