Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Izabrani igrači za Rising Stars utakmicu, Šarić u ekipi ”Svijeta”

Nakon startera za All-Star utakmicu koji su objavljeni prije nekoliko dana, te prije rezervi koje možemo očekivati uskoro, objavljeni su rosteri za dvoboj svijeta i Sjedinjenih Američkih Država tokom All-Star subote.

Kao što već znate, ovaj koncept je imao svoju premijeru prije dvije godine, kada je zamijenio koncept gdje su dvije NBA legende birale svoje ekipe od igrača prve i druge godine. Za ovaj događaj koji se održava prvi tijekom All-Star vikenda pozvani su sljedeći igrači:

Devin Booker, Malcolm Brogdon, Marquese Chriss, Brandon Ingram, Frank Kaminsky, Jahlil Okafor, D’Angelo Russell, Jonathon Simmons, Karl Anthony Towns, Myles Turner (Team USA)

Joel Embiid, Dante Exum, Buddy Hield, Nikola Jokić, Trey Lyles, Emmanuel Mudiay, Jamal Murray, Kristaps Porzingis, Domantas Sabonis i Dario Šarić (Team World)

Svakako da će se ovaj susret gledati s posebnom pažnjom na Balkanu, s obzirom na predstavnike država bivše Jugoslavije, Nikolu Jokića i Darija Šarića. Ovaj događaj je na repetoaru u petak, 17. veljače u 3 ujutro po našem vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE