Sunday, April 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iznenađujući povratak Kevina Lovea

Krilni centar Minnesota Timberwolvesa Kevin Love vratio se sinoć na NBA parkete nakon što je propustio prvih devet utakmica u sezoni zbog frakture šake desne ruke.

Započeo je Love u startnoj petorci susreta u kojem je Minnesota kod kuće poražena od Denvera 101:94. Za ukupno 35 minuta igre postigao je 34 koša uz 14 skokova, a bila mu je to prva utakmica u nepunih pet tjedana.

Šaku je Love slomio 18. listopada, otprilike dva tjedna uoči početka sezone, a u momčadi su procijenili da će period oporavka trajati izmeðu šest i osam tjedana. Ali, on se vratio puno prije zadanog roka.

“Nisam želio raditi veliku stvar oko toga. Rekao sam suigračima, a oni mi baš isto nisu vjerovali. Tek kada su vidjeli moj dres u svlačionici, tada su povjerovali da je istina. Nisam čak niti trenirao, tako da sam se zapravo samo bacio u utakmicu nadavši se da će se nešto dobro dogoditi. Promašio sam neka slobodna bacanja i trice koje obično ne promašujem. Puno toga što nam je moglo spasiti utakmicu”, komentirao je Love, koji je iz igre šutirao 12-25.

Latest Posts

NE PROPUSTITE