Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iznervirani Westbrook isključen u porazu Oklahome, velika trojka Cavaliersa presudila Celticsima

Grizzliesi su zaustavili Westbrooka i ostvarili impresivnu pobjedu nad Thunderima. Velika trojka predvodila je Cavse do pobjede nad Celticsima, Sunsi su iznenadili Raptorse, a Jazzeri su lako kod kuće riješili 76erse.

Charlotte Hornets – Miami Heat 91:82

Treći poraz Miamija zaredom. Hornetsi su se oporavili i počeli u zadnje vrijeme igrati bolju košarku i sada su na omjer 19-14. Kemba Walker predvodio je momčad s 22 poena, sedam skokova, četiri dodavanja. Također, Kemba sada ima preko 7000 poena ukupno u karijeri u dresu Hornetsa. Nicolas Batum također je bio odličan sa 16 poena, 13 skokova, osam dodavanja i tri ukradene. Kod Heata najbolji je bio Josh Richardson s 20 poena, četiri skoka i dva dodavanja. Tyler Johnson je ubacio 18 poena, sedam skokova, pet dodavanja i dvije ukradene.

Memphis Grizzlies – Oklahoma City Thunder 114:80

Impresivna pobjeda Memphisa nad Thunderima. Cijelu utakmicu su bili bolji, a u četvrtoj četvrtini riješili su utakmicu. Tu četvrtinu su pobijedili 36:19. Najbolji kod Memphisa je bio Marc Gasol s 25 poena, osam skokova, pet blokada i dva dodavanja. Zach Randolph je ubacio 21 poen, osam skokova i dva dodavanja. Troy Daniels je upisao 22 poena, tri skoka i dva dodavanja. Kod Thundera najbolji je bio Russell Westbrook s 21 poenom, pet skokova i dvije ukradene. Zanimljivo je to da nije imao nijedno dodavanje zbog isključenaj u trećoj četvrtini. Enes Kanter je ubacio 19 poena, pet skokova.

Cleveland Cavaliers – Boston Celtics 124:118

Cavsi su ipak prejaki za Celticse. Kyrie Irving predvodio je momčad s 32 poena, 12 dodavanja, pet skokova i tri ukradene. LeBron James je imao 23 poena, 11 dodavanja, osam skokova i tri blokade. Kevin Love je ubacio 30 poena, 15 skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Kod Celticsa najbolji je bio Isaiah Thomas s 31 poenom, devet dodavanja, tri skoka i dvije ukradene. Avery Bradley je ubacio 23 poena, četiri ukradene i tri skoka.

Utah Jazz – Philadelphia 76ers 100:83

20 pobjeda Jazzera u sezoni. George Hill ubacio je 21 poen, osam skokova, šest dodavanja i tri ukradene u pobjedi. Gordon Hayward je ubacio 20 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Rodney Hood je upisao 20 poena. Kod 76ersa najbolji je bio Ersan Ilyasova sa 16 poena, 12 skokova. Nerlens Noel je ubacio 14 poena i šest skokova, a Dario Šarić je postigao 14 poena, četiri skoka.

Phoenix Suns – Toronto Raptors 99:91

Sunsi su iznenadili Raptorse i došli do svoje desete pobjede u sezoni. Eric Bledsoe je ubacio 22 poena, deset dodavanja, pet skokova, tri ukradene i dvije blokade. Devin Booker je upisao 19 poena, pet skokova i pet dodavanja. Dragan Bender je igrao 11 minuta, upisao je tri poena i tri skoka. Kod Raptorsa najbolji je bio Kyle Lowry s 24 poena, pet skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. DeMar DeRozan je također ubacio 24 poena, tri skoka i dva dodavanja.

Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks 89:101

Dallas Mavericksi su također došli do desete pobjede u sezoni. Wesley Matthews je predvodio momčad s 20 poena, šest skokova i dva dodavanja. Harrison Barnes je imao 17 poena, devet skokova i četiri dodavanja. Kod Lakersa najbolji je bio Julius Randle s 18 poena, četiri skoka i tri dodavanja. D’Angelo Russell je imao 15 poena, šest dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE