Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.J. Barea potpisao za Maverickse

J.J. Barea koji je kupljen od Minnesote, želi se vratiti u Dallas Mavericks. Problem je što Dallas ima 15 igrača sa zajamčenim ugovorom, ali ipak su se odrekli Gala Mekela kako bi stvorili mjesto za Bareu.

Barea se dokazao kao koristan igrač u Dallasovom putu k naslovu prvaka 2011. godine. Ofenzivno je odličan, vrlo dobar u pick-and-roll akcijama, u reketu a i obranu solidno igra. Problem je što se u Minnesoti od njega više očekivalo.
Trener Mavsa Rick Carlisle zna kako iskoristiti Bareu, ali je pitanje može li ovaj tridesetogodišnjak biti eksplozivan kakav je bio prije tri godine. Ako ne, teško da će netko visok 180 cm biti efektivan.

Mekel je imao još dvije godine u ugovoru, no Dallas je zatražio da napusti momčad na što je on prihvatio. Ima 26 godina i prošle sezone se borio kao rookie i Dallas misli da treba još vremena da se privikne na život izvan Izraela. Možda postoji šansa da ga potpiše neka momčad, ali se vjerojatno vraća u inozemstvo ili u Dallas u D-ligi gdje će biti dobro plaćen.

Latest Posts

NE PROPUSTITE