Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.J. Reddick 6 do 8 tjedana izvan terena

Los Angeles Clippersi objavili su medijima da je bek šuter J.J. Reddick pretrpio frakturu desne šake i rupturu ulnarnog kolateralnog ligamenta desnog palca. Do ozljede je došlo u jučerašnjoj utakmici protiv Sacramento Kingsa. Reddick je u drugoj četvrtini pokušao uhvatiti skok u napadu i doživio težak pad, nakon čega je napustio utakmicu.

Očekuje se da će Reddick s terena izbivati između šest i osam tjedana, no više o samoj prirodi ozljede i načinu tretmana znat će se nakon daljnjih pretraga koje će se obaviti tijekom ponedjeljka. Njegovo mjesto u početnoj petorci zauzeti će Willie Green, dok će Jamal Crawford ostati u ulozi šestog čovjeka.

Težak je ovo udarac za Clipperse jer je Reddick važan kotačić u njihovoj igri. Napadački odličan šuter, a na drugoj strani terena je u stanju odigrati vrlo dobru obranu na perimetru. U dosadašnjem dijelu sezonu pružao je dobre igre, u prosjeku postižući 16 poena uz 46% šuta iz igre i 36% šuta za tri poena. Uz poene Reddick pridodaje i 2,2 skoka i 2 asistencije po utakmici, što su solidne brojke s obzirom da se neka bolja izdanja na tim područjima od njega ni ne očekuju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE