Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.J. Redick: Clippersi su prestali uživati u igri

Ekipa Philadelphije 76ersa zaista je bila aktivna tijekom ljetne tržnice u NBA ligi. Nakon što su birali kao prvi na draftu, potpisali su nekoliko iskusnih NBA igrača od kojih je i pouzdani šuter J.J. Redick.

Kao slobodan igrač pristao je na ugovor s 76ersima nakon četiri sezone u dresu LA Clippersa. Ekipa iz Los Angelesa godinama je bila dostojan protivnik na zapadu, no nisu uspjeli nikada napraviti neki veliki korak u doigravanju. Tijekom ovogodišnjeg playoffa, izbačeni su u prvoj rundi od strane Utah jazza, što je Redick komentirao:

„Baš je teško ovo izjaviti, ali kao da smo prestali uživati u košarci. Kada pogledam našu ekipu i vidim način na koji smo igrali očigledno je da ne postoji uživancije, zainteresiranosti niti volje za igrom. To je ono što me najviše smeta“, izjavio je Redick nakon ispadanja od Jazzera.

„Prije godinu, godinu i pol nisam razmišljao o odlasku, jer sam mislio da ću ovdje okončati svoju karijeru. Način igre u NBA ligi ti pokazuje koliko se stvari mogu brzo promijeniti.“

Osim dresa Clippersa, Redick je bio član i Orlando Magica kao i Milwaukee Bucksa, da bi najbolje dane proveo u Clippersima gdje je imao 15,8 poena u prosjeku uz 44% šuta za tri poena.

Naredne sezone, Redicka ćemo gledati u mladoj ekipi 76ersa gdje kako kaže vidi budućnost NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE