Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R. Smith ima svoje kandidate za MVP-a lige

Po prvi puta u povijesti NBA lige svjedočili smo da je najkorisniji igrač regularne sezone izabran jednoglasnom odlukom od strane glasačkog tijela. No, živimo u vremenu gdje demokracija vlada diljem svijeta  što je ovoga puta potvrdio Earl Joseph Smith ili poznatiji kao J.R. Smith.

Naime, član Cleveland Cavaliersa se ne slaže s odlukom da je Steph Curry zaslužio MVP nagradu te je otkrio svoje mišljenje o tome tko je trebao „odnijeti“ MVP trofej.

„Zaista ne znam za koga bih glasao osim za LeBrona Jamesa. Jednostavno smatram da nagradu zaslužuje igrač koji čini sve za momčad. Skače, poentira, asistira, igra obranu, krade lopte. Nema sličnih igrača poput Jamesa, tako da ne mogu shvatiti kako nije proglašen najkorisnijim igračem“.

Naravno da je J.R. stao u obranu svog najdražeg suigrača iz Cavsa, ali izjavio je da postoji još kandidata:

„Kada ne bih birao igrača iz svoje ekipe vjerojatno bi glasao za Russella Westbrooka jer zaista posjeduje zavidnu dozu energije, zalaganja, konstantnosti, kompletan je igrač tako da s tim izborom ne možete promašiti“.

Steph Curry iza sebe ima sezonu iz snova kako na individualnom nivou tako i na timskom uspjehu momčadi iz Oaklanda. S druge strane Smith iznosi svoje mišljenje vjerojatno pokušavajući isprovocirati Curryja koji je u utakmici broj četiri svojim nastupom potvrdio zbog čega je i dobio nagradu Most Valuable Player.

Dok Curryjev dom uljepšavaju dva MVP trofeja i J.R. se može pohvaliti sličnom nagradom ali onom Worst of the Year.

Latest Posts

NE PROPUSTITE