Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R. Smith: Knicksi osvajaju naslov, 100 posto

Kontroverzni šuter New York Knicksa, J.R. Smith,  jučer je poprilično samouvjereno izjavio kako će njegova momčad sljedeće sezone osvojiti naslov, a pri tome je i bacio pokoju “otrovnu strjelicu” prema ekipi iz istoga grada, Brooklyn Netsima.

Smith je dan proveo igrajući golf s djecom, a pri tome je odgovorio i na nekoliko pitanja okupljenih novinara. Odmah je dao do znanja što očekuje od svoje ekipe sljedeće sezone.

“Osvajamo naslov prvaka, 100 posto sam siguran”, rekao je, a kasnije još malo dolio ulja na vatru koja plamti između igrača Knicksa i Netsa. Kada su ga upisali zašto je potpisao za Knickse umjesto za Netse 2012. godine nakon povratka iz Kine, Smith je rekao:

“Netsi tada nisu bili dobri. Nisu ni sada.”

Očita je to provokacija “susjedskoj” ekipi koja je ovoga ljeta dovela velika pojačanja Paula Piercea, Kevina Garnetta, Jasona Terryja i Andreija Kirilenka. Uz Derona Williamsa i Brooka Lopeza sigurno su dovoljno dobri i za najveće uspjehe, no pitanje je hoće li trener Jason Kidd uspjeti posložiti sve kockice igre.

U proteklim tjednima bilo je nekoliko verbalnih sukoba između igrača Knicksa i Netsa putem medija. Igrači Netsa smatraju da će oni sljedeće sezone biti glavna ekipa New Yorka, dok se naravno igrači Knicksa s time ne slažu te ćemo vjerojatno do početka sezone, ali i tijekom nje, čuti još verbalnih prepucavanja koja će učiniti njihove utakmice još uzbudljivijima i zanimljivijima za pratiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE