Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R. Smith kritizirao Cavse nakon poraza od Wizardsa

Sinoćnja utakmica između Cavaliersa i Wizardsa završila je rezultatom 113-99 za Wizardse. To se i ne čini tako strašno kako je moglo završiti. U jednom trenutku Cavsi su gubili s 30 razlike. Jedan od razloga bi bio taj se LeBron James odmarao.

U cijeloj toj priči se istakao J.R. Smith koji je pokazao veliko razočaranje. U intervjuu za ESPN izjavio je da ne mogu igrati ovakvu košarku sad pred kraj sezone. Sa samo 2 pobjede više od drugoplasiranih Toronta Cavsi ne stoje dobro ako nastave ovako. JR je nastavio pokazivati frustraciju rekavši kako je preostalo samo 24-25 utakmica ta da se misle boriti za titulu, a onda si dopuste da ih, nakon gubitka od Toronta, Wizardsi ovako osramote. Nadodao je da ako misle biti ozbiljni oko onoga što oni žele postati – NBA prvaci, onda se ovo ne smije događati. JR je možda i pretjerao kada je rekao da nakon ovog možda i ne zaslužuju biti u poziciji u kojoj jesu.

Podsjećamo vas da su Cavsi izgubili utakmicu od Raptorsa prije 2 dana.

Izjavivši kako je jako zabrinut nadodao je da je ovakva utakmica bez Jamesa „reality check“ za sve igrače. Nakon 5 odigranih minuta treće četvrtine, trener Tyronn Lue je iz igre izvadio Kyrieja Irvinga, JR Smitha, Kevina Lovea i Tristana Thompsona zbog loše igre.

Jedini koji su dobili neku vrstu pohvale od strane Smitha su Richard Jefferson i Timofey Mozgov.

Sve u svemu ovaj poraz nije toliko katastrofalan za Cavse, ali njihova igra u zadnje vrijeme nije sjajna pa su time dopustili Raptorsima da se opasno približe. U ovom vremenu bi ekipe koje se misle boriti za titulu trebale igrati svoju najbolju košarku, a to se za Cleveland, nažalost, ne može reći.

Latest Posts

NE PROPUSTITE