Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R. Smith nakon zatvora: Sazrio sam

Nisko krilo NBA sastava Denver Nuggetsa, 24-godišnji J.R. Smith, odležao je 24-dnevnu zatvorsku kaznu zbog skrivljene prometne nesreæe u kojoj je život izgubio njegov suvozaè i prijatelj.

U lipnju 2007. godine Smith je izazvao sudar s drugim automobilom ne zaustavivši se na znak stop. On je u nesreæi zadobio lakše ozljede lijevog ramena, a njegov prijatelj Andre Bell (21) koji je bio na mjestu suvozaèa nije bio te sreæe, te je preminuo od posljedica sudara. Dvije osobe u drugome automobilu su takoðer ozlijeðene, ali su se uspješno oporavile.

“Nepodnošljivo je morati nositi se s time. Užasno mi je žao i nikada nisam htio da se tako nešto dogodi. Razdire me što se sve tako završilo” rekao je na suðenju Smith, kojeg je majka unesreæenog prijatelja zagrlila i kazala mu da ga voli.

“Znam da mu nije lako. On i Andre bili su kao prst i nokat” izjavila je sada Wanda Bell.

U izoliranoj æeliji Smith je imao vremena za razmišljanje, a zakljuèke koje je donio podijelio je s amerièkim medijima:

“Znam da ono što èinim ima posljedice na više ljudi, ne samo na mene. S time se mora nositi moja obitelj, moji prijatelji, moja momèad i treneri.”

Smith je u æeliji èitao, vježbao i gledajuæi u jednu toèku na zidu razmišljao o životu. Shvatio je da mora odrasti i posvetiti se kæerkici.

“Ne želim da me ikada vidi kako radim gluposti. Veæ sam ranije kazao da sam sazrio, sada je na meni da to i dokažem” zakljuèio je Smith.

Latest Posts

NE PROPUSTITE