Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R.Smith novčano kažnjen zbog odvezivanja tenisica protivnicima

Bek šuter Knicksa J.R. Smith nadaleko je poznat po svojim glupostima a ovog je puta uspio nadmašiti sam sebe. Očito mu nije bilo dovoljno to što je nevjerojatnom glupošću, koju može ponoviti samo njegov suigrač Andrea Bargnani, odveo Knickse do poraza u Houstonu pa se odlučio malo našaliti u iduće dvije utakmice.

Sve je počelo u nedjelju u Dallasu. Igrala se druga četvrtina, Knicksi su imali prednost od 15 poena a Dirk Nowitzki je bio na liniji slobodnih bacanja. J.R. je odlučio iskoristiti tu priliku kako bi odvezao vezice Shawnu Marionu. Kamere su to primijetile a liga je vrlo brzo doznala za incident. Nakon svega odlučili su samo upozoriti Smitha te se činilo kako će bek šuter proći nekažnjeno.

J.R. je ipak odlučio ignorirati upozorenja lige te je istu stvar pokušao ponoviti i u utorak na utakmici protiv Detroit Pistonsa.  Igrala se prva četvrtina, Iman Shumpert je napravio svoj drugi prekršaj te poslao Josha Smitha na liniju slobodnih bacanja. Tu na scenu stupa J.R. Smith. Samo nekoliko sekundi nakon što je zamijenio Shumperta pokušao je iskoristiti tu priliku i odvezati tenisice Gregu Monroeu. Ovaj put bezuspješno. Čelnici lige su primijetili i ovaj incident te je J.R. kažnjen s 50.000 dolara.

Smith ove sezone bilježi 11,3 poena,4,5 skokova i 3 asistencije po utakmici uz katastrofalnih 35% šuta iz igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE