Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R. Smith odabrao Knickse

Završen je dugotrajan i naporan proces dovoðenja J.R. Smitha u New York Knickse. Konaènu odluku Smith je u petak objavio na svom Twitter profilu rijeèima: “New York Knicks it is!

Razni izvori poèetkom tjedna su spominjali Knickse i Clipperse kao moguæe klubova u kojima bi J.R. nastavio karijeru.  Knicksi su ponudili bolje uvjete te æe Smith danas biti u New Yorku gdje æe potpisati ugovor, a veæ u nedjelju æe biti u dresu kada Knicksi doèekuju Maverickse. Kako bi potpisali Smitha, Knicksi æe morati otpustiti jednog igraèa, ali za sada nije poznato tko bi to mogao biti, a kao kandidati se spominju Mike Bibby i Renaldo Balkman.

Smith je ranije potvrdio namjeru potpisivanja s Knicksima Alexu Kennedyju s HoopsWorlda, ali nije konaèno potvrdio odluku, dok je Oregonian naveo kolika je bila želja oba tima da ga potpišu te slanje predstavnika timova da se naðu sa Smithom nakon što je sletio u SAD.

Knicksi su na ovaj naèin dobili još jednog izvrsnog strijelca u timu, dok æe Clippersi zamjenu za Chaunceyja Billupsa morati tražiti negdje drugdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE